Ane Meinert Folke - Micha Karlslund

6. september - 6. oktober 2024

 

Jordforbindelser

Den ene siger, jeg ser meget på marker for tiden. Den anden svarer, jeg er ret interesseret i træer og bark, du ved... Ja, jeg ved nøjagtig hvad du taler om.

Det er ikke bare den der mark og de der træer. Det er skarpt lys og lange skygger, det er noget der stikker og noget der giver efter, det er landskabets skønhed indlejret i kroppen. Det er selve livet, der gror og har sin cyklus af spiring og forfald. Det er det, vi vil arbejde med, trække essensen ud af og viser på udstillingen.

Ane Meinert Folke anvender et utal af materialer: Træ, sølv, guld, horn og mere til. Materialerne sammensættes på overraskende vis og understreger hinanden i bærbare smykker.

Ane har været selvstændig med eget værksted i mere end 25 år. Hun har deltaget i flere projekter med håndværk som omdrejningspunkt og er desuden en efterspurgt underviser.

Micha Karlslunds kunstneriske praksis bevæger sig mellem glas og billede. Hendes arbejde er ofte inspireret af natur med botaniske elementer. Hun ser den kreative proces som en bearbejdelse af omverdenens indtryk og resultatet som en form for poesi i 3D.

Micha Karlslund har udstillet i ind- og udland siden 1988 og er repræsenteret på flere museer og samlinger nationalt og internationalt.

Udstillingen er tilrettelagt af Grenaa Kunst- og Musikforening

www.anemeinertfolke.dk, www.michakarlslund.dk

Fernisering fredag den 6. september kl. 17-18.30.