Annette Olesen - Dick Nyhuus

11. oktober - 10. november 2024

Værk af Annette Olesen

Annette Olesen 

Mine arbejder udspringer af den virkelighed der er omkring mig. De motiver jeg vælger at arbejde med er ofte hentet i de nære omgivelser og i de reflektioner og følelser der opstår af levet liv. Det er ikke en afbildning af den sete virkelighed der optager mig, men den mulighed arbejdet med farve, form og fortælling giver for at sanse skabe og tolke på verden. Jeg holder af maleriets langsomhed og dets mulighed for at skabe nye virkeligheder og nye fortolkninger af den tilværelse vi er fælles om.  Billedet bære sin kraft i det direkte møde med beskueren og det er de spor der er mine arbejders kerne.

Jeg er elev fra Det Jyske Kunstakademi 1976-81. De sidste 5 år har jeg udstillet på Vestjyllands Kunstmuseum, SAK Svendborg, KH Art Space, Galleri Profilen, Århus og Morsø Kunstforening.

www.ao@annetteolesen.dk

Dick Nyhuus                                             

I min kunstneriske praksis arbejder jeg med tegning, grafik, maleri og skulptur. Mit udgangspunkt for denne udstilling er skulptur og collage. Mit arbejde med form udgår altid fra en tanke. Jeg arbejder ud fra længsel, kaos, vemod, drømme og erindringer, eftertanken og tilbageblikket. Man kan sige, at mit arbejde med skulptur har en karakter af at gå kantet omkring cirklen med kernen som udgangspunkt. Jeg forholder mig til det abstrakte og det figurative i relation til mennesket. Udstillingen bestå af skulpturer med det afsæt. Jeg er uddannet på det Jyske Kunstakademi. Jeg har været håndværker, underviser og billedkunstner det meste af mit liv, og i tilbageblik må jeg erkende, at enkeltheden er klarhed.

Som billedkunstner har jeg været tilknyttet Corner og udstillet på en række gallerier og udstillingssteder i hele landet, bl.a Galleri Profilen og KH Art Space begge i Århus.

Fernisering fredag den 11. oktober kl. 17-18.30.